Meer informatie over ons

Wat is fit2kine

De grondlegger Fons franken heeft in 2004 Kine-associatie Vranken opgericht met mede eigenaars Steven Opsteyn en Jurgen Stinkens. Hier is in 2015 fit2kine uit voortgevloeid met de eigenaars Steven Opsteyn en Jurgen Stinkens en hun gemotiveerd kine team van Maarten Schrijnemakers, Bart Reisz, Ine Knooren, Veerle Bergmans. Fit2kine is een kinepraktijk met een uitgesproken ervaring in traumatologie, orthopedie en revalidatie.  

De nieuwe infrastructuur biedt ons nog meer mogelijkheden om de diverse soorten behandelingen toe te passen. Uiteraard met een duidelijke link naar alles wat te maken heeft met sportblessures.

Steven Opsteyn en Jurgen Stinkens konden zich na hun klassieke stages onmiddellijk vinden in het totaal concept van “behandelen”. Een korte weg naar een toffe samenwerking.

Bart Reisz is sinds begin 2017 ook mede eigenaar geworden van fit2kine.

Wat zeggen onze klanten

Steven , bedankt voor de schitterende begeleiding in de revalidatie van mijne knie en de voorbereiding oo mijn fietstocht. Het is heel goed gegaan. 250 km gedaan over 4 dagen en 7000 hoogtemeters. Iedere dag met voorsprong als eerste boven gekomen. Bedankt !!!!!

Stefan bollen

Fons, Nogmaals dikke merci voor de goede zorgen en begeleiding voor mijn rug & enkel deze zomer! Je bent ne krak ????Pieter Verhees

Pieter Verhees – Volleybal

Na vele lange jaren is mijn schouder opnieuw klaar om op een fatsoenlijk niveau volleybal te spelen..hoera! En zeggen dat ik aanvankelijk bijna radeloos was en vol ongeloof dat een beetje kiné me van al mijn pijn ging verlossen…zo zie je maar…

Kirsten van E

ik wil jullie hard bedanken voor de nodige zorg en begeleiding die jullie me de afgelopen maanden hebben gegeven, maar zeker niet vergeten ook voor de toffe sfeer die er altijd hing.

stig

Hoi mannen,

langs deze weg nog eens nen dikke merci omdat jullie mij zo goed
geholpen hebben! Ik ben er zeker van dat door jullie hulp veel mensen terug wat meer
levens- en vooral sportplezier beleven !

Danny R.

Bedankt voor mij op te lappen voor de start van mijn nieuwe carriere als tennisser.
Ik heb zo goed als geen last gehad en we hebben onze tegenstanders op 45min ingepakt.

Maar bon,, Steven en Jurgen bedankt voor de service.

erwin gorissenOns professioneel en gemotiveerd team